Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Peer-gorgonzola pizza



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 4 kleine koelverse pizzabodems*
  • 1 blik halve peren op lichte siroop (420 g), uitgelekt en in schijfjes
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 150 g pikante gorgonzola
  • 2 bollen mozzarella (à 125 g), in plakjes
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 2 el pijnboompitten
  • 50 g rucola
  • extra vierge olijfolie, om te besprenkelen





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Peer-gorgonzola pizza


Recept van: Original Del Monte



4
20-30 minuten
diner
peer


  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Verdeel de bodems over 2 met bakpapier belegde bakplaten.
  2. Beleg de pizzabodems met de peer, uiringen, gorgonzola, mozzarella en oregano.
  3. Bak de pizza’s op de onderste richel in de voorverwarmde oven in 10-12 min. goudbruin en krokant. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan en schud ze op een bord.
  4. Neem de pizza’s uit de oven en bestrooi ze met de rucola en de pijnboompitten. Besprenkel de pizza’s met extra vierge olijfolie.
  5. * Kun je geen kleine koelverse pizzabodems krijgen, neem dan 2 rechthoekige pizzadeegvellen uit de koeling.
  6. Tip: Vervang voor kinderen de gorgonzola eventueel door geraspte jonge kaas of zachte geitenkaas.