Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Groentetaco met feta



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 12 tacoschelpen
  • 3 el zonnebloemolie
  • 2 rode uien, in halve ringen
  • 1 paprika, in reepjes
  • 200 g peultjes
  • 1/2 blik halve perziken op sap (415 g), uitgelekt en in reepjes
  • 100 g ijsbergsla
  • 150 g feta
  • 150 g kant-en-klare tzatziki





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Groentetaco met feta


Recept van: Original Del Monte



4
10-20 minuten
diner
perzik


  1. Verwarm de oven voor op 150 graden. Verwarm de tacoschelpen 4-5 min. in de oven. Verhit intussen de olie in een wok. Bak de uiringen 1 min.
  2. Voeg de paprikareepjes en peultjes toe en bak de groenten in 4-5 min. knapperig gaar. Schep de perziken erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  3. Vul de tacoschelpen met de sla en groenten. Leg ze op een schaal en verkruimel de feta erboven. Schep in elke schelp een lepel tzatziki en serveer de rest apart erbij.
  4. Tip: Lekker met een frisse tomatensalade met Griekse olijven en oregano.