Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Quiche met Peren & Blauwe Kaas



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 4-5 plakjes hartig bladerdeeg
  • 3 lente- of bosuitjes
  • 4 eieren
  • 1 blik Del Monte halve peren
  • 125 ml crème fraîche
  • 125 gr blauwe kaas
  • handje pijnboompitten
  • peper en zout





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Quiche met Peren & Blauwe Kaas


Recept van: Blogger



4
0-10 minuten
dessert
peer


  1. Ontdooi de vellen bladerdeeg en vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie of roomboter. Verwarm de oven voor op 200.
  2. Was de lente- of bosui en snijd deze in dunne ringetjes.
  3. Snijd de blauwe kaas en peren in blokjes.
  4. Klop de eieren los in een kom.
  5. Voeg de crème fraîche toe aan de eieren en klop dit totdat er geen klontjes meer zijn.
  6. Breng op smaak met peper en zout en voeg de blokjes blauwe kaas en in ringetjes gesneden uitjes aan toe.