Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Pilaf met kip & warme perziken



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 2 kipfilet
  • 2 uitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel sambal (of 2 indien scherp je favoriet is)
  • 1 blik Del Monte perzik
  • 1 blik Del Monte tomatenpuree





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Pilaf met kip & warme perziken


Recept van: Linda vergouwen vermaire



4
20-30 minuten
diner
perzik


  1. Kipfilet klein snijden en aanbakken.
  2. Wanneer gebruind chamignons toevoegen.
  3. Op het laatst uien en knoflook meebakken totdat ze zacht zijn.
  4. Sambal naar smaak toevoegen en blikje tomatenpuree, zachtjes laten opbakken.
  5. Perziken klein snijden en sap bewaren.
  6. Sap toevoegen aan puree eventueel verder verdunnen met water.
  7. Tot slot perzik erbij en lekker doorverwarmen! Serveren met rijst en heerlijk genieten.