Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Ciabatta met witlof-kipsalade en mandarijntjes



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 ciabatta, afgebakken
  • 200 g verse roomkaas, naturel
  • 100 g mandarijnen op sap (blik 300 g), uitgelekt + 2 el sap
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 200 g gerookte kipfilet, in reepjes
  • 1 stronkje witlof, in reepjes
  • 2 tl verse tijmblaadjes





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Ciabatta met witlof-kipsalade en mandarijntjes


Recept van: Del Monte



4
10-20 minuten
lunch
abrikoos


  1. Snijd een stukje van bovenzijde van de ciabatta en haal het zachte broodkruim eruit.
  2. Roer de roomkaas met het mandarijnensap los.
  3. Schep de mandarijnpartjes met het sjalotje, de kipreepjes en de witlof door de roomkaas.
  4. Breng op smaak met zout en peper en schep in de ciabatta.
  5. Bestrooi met de tijm.
  6. Variatie: vervang voor een extra hartige smaak de kipreepjes door gebakken hamblokjes.