Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Oranje-vruchtenjam



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 blik halve abrikozen op lichte siroop (420 g), uitgelekt
  • 1 blik halve perziken op sap (415 g), uitgelekt
  • 350 g geleisuiker voor halfzoete jam
  • 2 tl citroensap
  • ½ tl gemalen kaneel





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Oranje-vruchtenjam


Recept van: Del Monte



4
10-20 minuten
ontbijt
abrikoos


  1. Pureer de helft van de abrikozen en de helft van de perziken.
  2. Doe samen met de geleisuiker voor halfzoete jam in een pan.
  3. Snijd het fruit in kleine blokjes.
  4. Schep het fruit met het citroensap en de kaneel door de suiker en puree.
  5. Breng aan de kook.
  6. Laat, zodra de massa goed borrelt, de jam nog 1 minuut doorkoken.
  7. Schep de warme jam in potten. Sluit de potten en laat ze omgekeerd 15 min. afkoelen.
  8. Keer de potten weer en laat de jam helemaal afkoelen.