Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Fruitijsjes



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 blik Del Monte fruitcocktail op lichte siroop (227 g)
  • 1 blik Del Monte halve peren op sap (415 g)
  • 12 el (suikervrije) limonadesiroop sinaasappel





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Fruitijsjes


Recept van: Original Del Monte



8
0-10 minuten
borrelhapjes
fruitcocktail


  1. Giet de fruitcocktail en de peren af en vang het perensap op.
  2. Pureer de peren met de staafmixer.
  3. Verdeel het cocktailfruit over 8 ijslollyvormpjes (inhoud 75 ml).
  4. Schenk in elk vormpje 1 el limonadesiroop en 1 el van het opgevangen perensap en 1 el water.
  5. Verdeel de peerpuree over de vormpjes. Steek de stokjes in de vormpjes en zet de ijsjes minstens 6 uur in de diepvries.
  6. Tip: voeg voor volwassenen naar wens een scheutje limoncello of sinaasappellikeur toe.