Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Fruitbowl met munt



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 blik Del Monte fruitcocktail op sap (415 g), uitgelekt
  • 1 blik Del Monte halve perziken op lichte siroop (420 g), uitgelekt en in schijfjes
  • 1 blikje Del Monte ananasblokjes op sap (230 g), uitgelekt
  • 100 ml limonadesiroop vlierbloesem of framboos
  • 800 ml (bruisend) mineraalwater
  • 3-4 takjes munt
  • 1 limoen, in plakjes





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Fruitbowl met munt


Recept van: Original Del Monte



10
0-10 minuten
borrelhapjes
abrikoos


  1. Doe het uitgelekte fruit met de limonadesiroop in een mooie glazen schaal of kan.
  2. Schenk het mineraalwater erbij. Voeg de munt en plakjes limoen toe.
  3. Tip: vang het sap en de siroop van het fruit op en voeg naar smaak aan de bowl toe. Voeg voor wat pit schijfjes gember of ringetjes rode peper toe.