Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Wentelteefjes met perzik en hazelnoot



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 blik Del Monte halve perziken op siroop (420 g)
  • 3 el hazelnoten
  • 1 ei
  • 200 ml melk
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 6 sneetjes wit casinobrood
  • 4 el zonnebloemolie
  • gemalen kaneel
  • poedersuiker





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Wentelteefjes met perzik en hazelnoot


Recept van: Original Del Monte



4
10-20 minuten
dessert
perzik


  1. Laat de perziken uitlekken en bewaar de siroop. Snijd de halve perziken in dunne schijfjes.
  2. Rooster de hazelnoten in 2-3 min. in een droge koekenpan lichtbruin en hak ze fijn.
  3. Klop in een diep bord het ei los met de melk en de vanillesuiker.
  4. Snijd de sneetjes brood schuin door. Verhit in de koekenpan de helft van de olie.
  5. Week de helft van de sneetjes brood een voor een in het eimengsel en leg in de hete olie. Bak de wentelteefjes in 2-3 min. per kant goudbruin.
  6. Verdeel de wentelteefjes over 4 borden en bak op dezelfde manier een 2e portie. Leg ze bij de 1e portie wentelteefjes op de borden.
  7. Bestrooi de wentelteefjes met kaneel en poedersuiker. Leg de perziken erop, giet er wat perziksiroop over en bestrooi met hazelnotenkruim.
  8. Tip: Voor volwassenen kan er ook een scheut amandellikeur door het beslag.