Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Macaroni met ananas en erwten



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 300 g macaroni
  • 300 g crème fraîche
  • 1 blik Del Monte ananasblokjes op sap (230 g), uitgelekt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 ui, fijngehakt
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 350 g gekookte ham, dikke plak in blokjes gesneden
  • 250 g jong belegen kaas, geraspt
  • 4 el fijngehakt bieslook
  • 200 g tuinerwten (diepvries)





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Macaroni met ananas en erwten


Recept van: Original Del Monte



6
20-30 minuten
diner
ananasschijven op sap


  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking net gaar. Verwarm intussen de oven voor op 200 ºC.
  2. Meng de crème fraîche met de ananasblokjes, knoflook, ui, paprika, hamblokjes en 200 g van de kaas, 3 el van de bieslook en peper naar smaak.
  3. Kook de laatste minuut de erwten met de macaroni mee. Giet af en laat goed uitlekken.
  4. Schep het ananasmengsel door de macaroni. Schep de macaroni in 6 ovenvaste schaaltjes.
  5. Bestrooi met de rest van de kaas. Bak de macaroni 20 min. in de voorverwarmde oven, tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren. Bestrooi met de rest van de bieslook.
  6. Variatie: varieer met pittige oude kaas of blauwe kaas en voeg noten, paddenstoelen en peterselie toe in plaats van paprika en bieslook.