Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Ananas-yoghurtdip met koriander



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 tl sesamzaad
  • 1 blikje Del Monte ananasblokjes op sap (230 g), uitgelekt
  • 150 g Turkse yoghurt
  • ½ bosje koriander, fijngehakt
  • 1-2 el olijfolie extra vierge, om te besprenkelen
  • groentechips, zoals van zoete aardappels of bieten, voor erbij





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Ananas-yoghurtdip met koriander


Recept van: Original Del Monte



6
10-20 minuten
lunch
ananasschijven op sap


  1. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord. Hak de ananasblokjes wat kleiner.
  2. Meng de ananasblokjes door de yoghurt. Schep de koriander erdoor. Schep de ananasdip in een schaaltje.
  3. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met het geroosterde sesamzaad. Serveer met zoete-aardappelchips om te dippen.
  4. Tip: Ook rauwkost en puntjes geroosterde, volkoren pitabroodjes zijn heerlijk om te dippen in de frisse ananasdip.