Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Regenboog smoothie



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1/2 blik Del Monte halve perziken op sap (235 g) (de andere helft gebruik je voor de spiesjes)
  • 1-2 bananen, in plakjes, bevroren
  • 1 blik Del Monte fruitcocktail op sap (250 g)
  • 200 ml bosvruchtenyoghurt
  • 200 ml Griekse of andere zachte, romige yoghurt
  • Optioneel: 1 eetlepel spirulina-poeder (voor het mooie kleurtje en tevens een superfood)
  • Optioneel: een snufje vanillesuiker (of steviapoeder, rijst- of agave siroop)





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Regenboog smoothie


Recept van: Blogger



4
0-10 minuten
dessert
fruitcocktail


  1. Giet het perzikensap af (lekker om zó op te drinken of waterijsjes van te maken voor je kids).
  2. Pureer de perziken met de bevroren banaan.
  3. Roer in een apart kommetje de yoghurt met de spirulina goed door en maak deze op smaak met zoetstof.
  4. Nu gaan we stapelen: doe onderin een longdrinkglas een laag bosvruchtenyoghurt, daarop een laagje naturel yoghurt, dan de pastel-groene laag en een brede laag gepureerde perzik-banaan.
  5. Top af met de fruitcocktail en eventueel een vrolijke prikker.
  6. Kidsproof TIP: Rijg wat perzikenpartjes, ananasstukjes, banaan en kiwi aan een prikker en leg op ieder glas een mooi spiesjes als feestelijke topper.