Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Panna Cotta met Del Monte Ananas, kokos en munt



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 5 dl kokosroom
  • 1 dl melk
  • 2 limoenblaadjes
  • 30 gram vanille suiker
  • 15 gram kristalsuiker
  • 1 vanille stokje
  • 3 blaadjes gelatine
  • 1 blikje Del Monte ananas
  • paar blaadjes munt





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Panna Cotta met Del Monte Ananas, kokos en munt


Recept van: Inge Posthumus



5
20-30 minuten
dessert
ananasblokjes


  1. Week de blaadjes gelatine in koud water
  2. Breng de kokosmelk aan de kook met de melk en de limoenblaadjes. Doe er de vanillesuiker en de suiker bij.
  3. Snijd het vanillestokje overlangs open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mes. Doe de zaadjes en de peul bij de (kokos)melk.
  4. Knijp de gelatine goed uit. Roer hem door de (kokos)melk tot hij helemaal opgelost is.
  5. Zeef de panna cotta boven een kom en verdeel over potjes of panna cottavormpjes. Laat 2 tot 3 uur opstijven in de koelkast.
  6. Snijd de ananas in kleine blokjes.
  7. Haal de blaadjes van de munt en snipper ze fijn. Meng ze door de ananas.
  8. Zet de panna cotta na het opstijven op een bord en leg rondom de ananas munt salade.
  9. De combinatie van het romige van de panna cotta en het frisse van de ananas is echt overheerlijk!
  10. Eet smakelijk!